Nota de tast: Aquesta mel és d'un color molt clar, i gairebé blanca quan està cristal·litzada. El seu aroma és molt intens i persistent. El seu sabor és molt dolç, tot i que sol anar lligat amb notes àcides. La seva cristal·lització és molt ràpida i el gra és molt fi. Maridatge: La intensitat i persistència d'aquesta mel, és molt apreciada pels qui els agraden els sabors forts. És idònia per a combinar amb plats als quals es vulgui donar un punt de dolçor, combina fàcilment amb formatges curats, postres no lleugers, infusions i guisats, sobretot amb el xai.
Zona de producció: Empordà Època: Finals d'hivern i primavera / Tardor Envasos disponibles: 500 g. 920g.
Ho elaborem amb mel crua (sense escalfar) i gelea reial (2%).
Recomanada com a revitalitzant en casos de fatiga, o també per estimular la gana. Conté propietats protectores i defensives de l'organisme, gràcies a l'àcid hidroxidecanoic (HDA), únic de la gelea reial.
Conservar a temperatura ambient en un lloc fresc i sec.